1 / 23

Hotel Residence La Pace

Tropea, Vibo Valentia, Italië

Vlak bij Lido Blanca

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Residence La Pace in Tropea, bevind je je aan het strand, op 10 min. rijden van Tropea Beach en Cattedrale Normanna. Dit hotel bij het strand ligt op 11,2 km van Grotticelle Beach en op 1,1 km van Bisschoppelijk museum. Doe of je thuis bent in één van de 320 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een lcd-televisie. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een telefoon en een bureau, terwijl er dagelijks een huishoudservice is. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Spiaggia del Convento - 0,5 km
Lido Blanca - 0,6 km
Lido Costa degli Dei - 0,7 km
Spiaggia 'a Linguata - 1,1 km
Bisschoppelijk museum - 1,1 km
Cattedrale Normanna - 1,1 km
View of the Corso - 1,1 km
Tropea Beach - 1,3 km
Klooster van Santa Maria dell'Isola - 1,4 km
Spiaggia della Rotonda - 1,4 km
Palombaro Cave - 1,5 km
Haven van Tropea - 1,5 km
Spiaggia del Cannone - 1,5 km
Baia di Riaci - 2,1 km
Spiaggia di Riaci - 2,6 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Lamezia Terme (SUF-Lamezia Terme Intl.) - 59,7 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en een lift. Een conferentiecentrum en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Voor een toeslag worden een shuttleservice van/naar de luchthaven en vervoer vanaf het treinstation aangeboden. Duik in één van de 2 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een outdoor tennisbaan en fitnessfaciliteiten. Andere voorzieningen in dit hotel in mediterraanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Dankzij de gratis strandshuttle kom je zonder zorgen op het strand aan. SALA CAROLINA, een restaurant gespecialiseerd in regionale gerechten, serveert zowel lunch als diner. In de koffiebar/het café kun je terecht voor snacks. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in een bar/lounge, een strandbar of een poolbar. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Clubkaart: EUR 6.5 per persoon, per nacht
  • Kinderclubkaart: EUR 6.5 per nacht, (van 12 tot 3 jaar oud)

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het zwembad is toegankelijk van 09.00 uur tot 19.00 uur.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.

Kaart van Hotel Residence La Pace

Adres

Hotel Residence La Pace

Tropea, Vibo Valentia, Italië

N 38.672709 E 15.891106

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner