1 / 30

Hotel Eurostars Rey Fernando

Zaragoza en omgeving, Spanje

Over het hotel

Hotel Eurostars Rey Fernando ligt in Zaragoza in het zakendistrict, op een kwartiertje rijden van Feria de Zaragoza en Club de Golf La Peñaza. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 18 km van Basilica de Nuestra Señora del Pilar en op 12,1 km van Universiteit van Zaragoza. Doe of je thuis bent in één van de 176 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met bidets en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Feria de Zaragoza - 3,8 km
Club de Golf La Peñaza - 7,8 km
Universiteit van Zaragoza - 12,1 km
Canal Imperial de Aragón - 12,4 km
Luis Bunuel waterpark - 12,4 km
Calle San Vicente de Paul - 13,2 km
Pretpark van Zaragoza - 13,4 km
Neptune Fountain - 13,7 km
Iglesia Parroquial de Santiago el Mayor - 13,8 km
Torréon de la Zuda - 13,8 km
La Romareda - 13,8 km
A los Defensores del Reducto del Pilar - 13,9 km
Iglesia de San Juan de los Panetes - 13,9 km
Plaza de Toros de la Misericordia - 14,3 km
CaixaForum Zaragoza - 14,3 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Zaragoza (ZAZ) - 3,5 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Zaragoza? Kies voor dit hotel met 371 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 6 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij fitnessfaciliteiten of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en hulp bij uitstapjes/tickets. Stil je honger met een diner bij Atland, een restaurant gespecialiseerd in Spaanse gerechten. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.00 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 13 per persoon
  • Dineren: EUR 16.50

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Hotel Eurostars Rey Fernando

Adres

Hotel Eurostars Rey Fernando

Zaragoza, Aragón, Spanje

N 41.65135 E -0.98256

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner