Zoek en boek reis

search
Reizigers  

Zorgvuldig gekozen - Sembo staat voor kwaliteit

Wij bij Sembo hebben onze eigen vakantiekeurders die de wereld rondreizen en de beste vakantieaccommodaties voor alle beurzen opsporen. Zij slapen in de bedden, ze eten de ontbijten, ze proberen de zwembaden en testen hoe gehorig de kamers zijn. Zij bevelen alleen hotels, appartementen en huizen aan die werkelijk zijn goedgekeurd.

 

De accommodatie die gemarkeerd is met het symbool Zorgvuldig gekozen werd door onze vakantiekeurder bezocht en geclassificeerd op service, standaard, faciliteiten en omgeving. Om te verzekeren dat u de best denkbare kwaliteit voor uw accommodatie krijgt, voeren wij voortdurend klantenonderzoeken uit - dat alles, zodat u zich gerust kunt voelen.

 

De overige accommodaties in ons aanbod zijn door externe partners gekozen.

 

Als aanvulling op Zorgvuldig gekozen hebben we ook een classificatie in de form van kleine huis/zonnetjes. De classificatie is gedaan in relatie met de landelijke norm en de norm varieert van land tot land. Onze classificatie wordt bepaald uitgaande van een totale beoordeling van zowel de accommodatie als de omgeving en de service ter plaatse.

 

Vijf zonnetjes: Zeer hoge klasse

Vier zonnetjes: Hoge klasse

Drie zonnetjes:  Middenklasse.

Twee zonnetjes: Eenvoudigere middenklasse. Standaard die iets lager is dan het gemiddelde op het reisdoel.

 

Wat denken de klanten van Sembo?

Het is altijd goed te weten hoe andere klanten een bedrijf en de producten van het bedrijf vinden. Nadat de reis is beëindigd, beoordelen onze klanten zowel de bestemming als de accommodatie en de service bij ons. Het resultaat van deze beoordelingen vindt u onder elke afzonderlijke vakantieaccommodatie.

 

We doen ook jaarlijkse klantenonderzoeken om te horen hoe we u als klant nog betere producten kunnen leveren.